Deze site laat u kennis maken met een appartement gelegen in Menton. Het appartement dat de naam Cedrat draagt, is een bemeubeld klein driekamerflat dat gedurende het jaar aan budgetvriendelijke prijzen kan gehuurd worden voor één of meerdere weken. Menton, ligt aan de Côte d'Azur op 40km van Nice en tegen de Italiaanse grens.

Menton heeft een subtropisch microklimaat met 316 zonnige dagen per jaar en dat maakt de stad tot een botanisch paradijs. In het oosten, noorden en westen beschutten bergen Menton tegen koude wind en naar het zuiden kijkt de stad uit over la grande bleue. In het straatbeeld vind je palmbomen in alle formaten, citrusboompjes allerhande en bolle boompjes, brigandier genaamd die vol hangen met bittere sinaasappelen. Menton is de stad van de citrusvruchten en "le citron de Menton" behoort tot de beste van de wereld. Het jaarlijks terugkerend carnavalfeest van Menton, la fête du Citron, staat geheel in het teken van de citroen en de sinaasappel.

Menton is een gezellige vakantiestek voor wie een strand- en cultuurvakantie wenst af te wisselen met wandelingen in de omliggende bergen. Van Menton kan men ook te voet langsheen de kustlijn Monaco bereiken.